Hé Barbapapa, het is tijd om een stabiele vorm aan te nemen!

Laten we maar gewoon direct eerlijk zijn tegen elkaar. Het is tijd... hoogtijd dat jij jezelf nu eens echt serieus gaat nemen. Want als jij dat al niet doet, waarom zou je kind/ partner/ collega/ werkgever/ etc. dat dan wel doen?  Je kunt je niet langer verschuilen achter het gegeven dat je een flexibele aanpakker bent.
Face it, jouw grenzen nemen de vormen aan van een Barbapapa... en dat doet je emotionele en fysieke gesteldheid geen goed!

Kom naar mijn praktijkruimte in het mooie Boekel dan gaan we samen in een onderzoeken wat jij nodig hebt om een stabiele vorm aan te nemen. Online coaching behoort ook tot de mogelijkheden.

flexibel of grenzeloos..?
flexibel of grenzeloos..?


Stel je voor dat

  • je binnen enkele weken al een vitaler persoon bent
  • je 's avonds nog energie over hebt
  • je weet hoe je je eigen mindset kunt trainen
  • je weet wat je kwaliteiten en valkuilen zijn en hoe je deze het beste kunt inzetten
  • je meer rust in je kop hebt en beter kunt focussen
  • je weer de persoon bent die je ooit eens was...

"Je moet het zélf doen... maar je hoeft het niet alleen te doen"
werkwijze coachtraject in mijn praktijk

We starten met een gratis en vrijblijvend behartingsgesprek om te kijken of er een wederzijdse klik is. Ook kijken we of  ik de juiste coach ben of ken voor jouw vraagstuk. Is er een klik en ben ik de juiste coach om jou naar jouw 'next level' te begeleiden?

Dan gaan we samen aan de slag door middel van een balanstest en intake gesprek. Aan de hand daarvan kijken we hoeveel coachsessies we samen denken dat jij nodig hebt. In die coachsessies gaan we verder met onderzoeken waar de oorzaak van jouw disbalans zit en waar je graag aan wilt werken. We gaan doelen stellen. Ik begeleid je tijdens dit proces. Ik stel vragen, zodat jij uit de antwoorden die jezelf geeft, tot inzichten en acties komt die je dichter bij je doel brengen. Ik verwacht daarbij van jou openheid en eerlijkheid en die mag je van mij uiteraard ook verwachten.

coach leefstijlcoach vitaliteitscoach gli balans stressmanagement coachtraject coaching lichaam

Twijfel je nog? Lees hier de meest gestelde vragen:

Ik heb het erg druk, ik twijfel of dit het juiste moment is om te starten met een coachtraject

Juist als je het erg druk hebt is het goed om te leren hoe je rust en balans kunt houden en je energie op pijl kunt houden. En zeg nou eerlijk, als deze 'drukke' periode voorbij is wordt het toch weer opnieuw druk of heb je wel weer een ander excuus wat je doelen in de weg staat. Nú is nu nietwaar?!

 

Kan ik vergoeding aanvragen bijv. via mijn zorgverzekeraar?

vergoeding verzekering basisverzekering gli coach leefstijlcoach verzekeraar polis geld

VERGOEDING VIA ZORGVERZEKERAAR: Afhankelijk van de verzekeraar en het pakket dat je hebt, wordt mijn coaching in sommige gevallen (deels) vergoed. Uiteraard is het verstandig dit altijd even vooraf te checken.

 

VERGOEDING VIA WERKGEVER: Ik heb tot op heden nog nooit mee gemaakt dat een werkgever niet bereid is om een coachtraject gedeeltelijk of in zijn geheel te betalen. Dit komt mede doordat elke werkgever vanuit de Arbowet verplicht is om aandacht te besteden aan psychosociale arbeidsbelasting (PSA), met het doel verzuim door stress op het werk te verminderen én tegen te gaan. Ook weet de gemiddelde werkgever dat de kosten van een coachtraject in het niet vallen bij de verzuimkosten van een werknemer die uitvalt op de werkvloer.  Bovendien; de vitaliteit van het bedrijf valt of staat met de vitaliteit en bevlogenheid van jou als medewerker. Vind je het lastig om dit aan te kaarten bij je werkgever, geef me dan een seintje dan kan ik contact met hen opnemen om ze met feiten en cijfers om hun oren te slaan ;)


VERGOEDING VIA WERKGEVER->ARBO-DIENST:  Laat je via de HR-afdeling of bedrijfsarts eens informeren over de mogelijkheden. Zeker op het vlak van stress gerelateerde klachten is er mogelijk tot het volgen van een traject via deze route.

BELASTINGDIENST: Helaas is coaching per 1 januari 2022 niet meer aftrekbaar.

 

Ik vind coaching eerlijk gezegd best wel duur...

Ik vraag mij dan altijd af; waarom gunnen mensen hun naasten (kinderen, partner etc) wel het allerbeste maar zichzelf niet? Waarom investeren mensen wel in hun woning omdat deze dan in waarde stijgt, maar niet in zichzelf?
Investeer in je lichaam en geest, het is de enige plek waar je altijd moet wonen. Waar of niet?!
Waarschijnlijk koop je wel regelmatig een cappuccino of andere zaken die bijdragen aan jouw korte termijn geluk, dan kun je ook overwegen om dat bedrag te investeren je lange termijn geluk. Toch? 

 

Hoeveel sessies heb ik nodig en hoeveel tijd zit er tussen?

Ieder persoon is uniek, dus jij ook. Hoeveel sessies jij nodig hebt kan ik niet met zekerheid zeggen. Gemiddeld hebben mijn klanten na 8 tot 10 sessies van 1,5 uur de regie weer helemaal terug over hun denken en doen. Ze kunnen dan weer zelfstandig verder en hebben een betere balans gevonden.

Je mag zelf na iedere sessie aangeven óf en  zo ja wanneer je weer wilt afspreken. Vaak is het fijn om in het begin om de 2 à 3 weken een gesprek in te plannen en daarna wat meer tijd tussen de afspraken te plannen. Zo kun je hetgeen wat we besproken hebben laten landen en de tips ook eigen proberen te maken.

 

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Heb je andere vragen bel of mail me gerust!
06-13784635  -  birgit@debehartiger.nl


Mijn passie en expertise: bewustzijn & vitaliteit

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het is als je uit balans bent om weer in balans te komen. Je wilt zo graag die versie van jezelf zijn waarbij je liefdevol naar jezelf én de ander kunt zijn. Maar wat als je lijf je in de steek laat? Of wat als je je gedachten en energie continu door negatieve zaken opgeslokt worden?

 

Ik weet ook door mijn eigen traject dat enkel een integrale aanpak je écht verder helpt.
Je bent niet enkel je gedachten zoals 'waardeloos' 'niet goed genoeg' of 'ziek'.
Je bent niet alleen je fysieke gesteldheid zoals fibromyalgie, burn-out, diabeet, te zwaar of energieloos.
Je bent niet enkel een titel zoals 'mama', 'papa', 'account manager' of  'winkelmedewerker'.
Alles is onderdeel van een groter geheel. Alleen als je aan alle dimensies van jezelf en je leven werkt komt je tot resultaat.

Als holistisch coach kijk ik naar het hele plaatje. Kom je met stress gerelateerde klachten, dan wordt er ook naar je voeding gekeken. Kom je met fysieke burn out klachten, dan wordt er ook gekeken naar je emoties en gedachten. Een integrale/ holistische kijk noemen we dat.

 

Ik coach op 5 dimensies: fysiek, sociaal-emotioneel, zingeving én mentaal vlak.

We werken dus niet alleen aan de symptomen, maar juist ook aan de onderliggende oorzaken.

 

Ik coach je actief op de dimensies die direct of de meeste aandacht nodig hebben. De overige dimensies nemen we ook mee. Dit zorgt voor een duurzaam resultaat in je balans en energiehuishouding. Voorwaarde voor een succesvol coachtraject is wel dat jezelf voldoende pro-actief, jij bent immers de regisseur van je eigen leven.


Wil je liever andere vormen van coaching?

checkup gezondheid analyse leefstijl voeding test gli coaching coach

Systemisch coaching - familieopstellingen

Online coaching ecoach skype app coach burn-out

Online coaching