Hé Barbapapa, het is tijd om een stabiele vorm aan te nemen!

Laten we maar gewoon direct eerlijk zijn tegen elkaar. Het is tijd... hoogtijd dat jij jezelf nu eens echt serieus gaat nemen. Want als jij dat al niet doet, waarom zou je kind/ partner/ collega/ werkgever/ etc dat dan wel doen?  Je kunt je niet langer verschuilen achter het gegeven dat je een flexibele aanpakker bent.
Face it, jouw grenzen nemen de vormen aan van een Barbapapa... en dat doet je emotionele en fysieke gesteldheid geen goed!

Kom naar mijn praktijkruimte in het mooie Boekel dan gaan we samen in een onderzoeken wat jij nodig hebt om een stabiele vorm aan te nemen.

flexibel of grenzeloos..?
flexibel of grenzeloos..?


Stel je voor dat

  • je binnen enkele weken al een vitaler persoon bent
  • je 's avonds nog energie over hebt
  • je weet hoe je je eigen mindset kunt trainen
  • je weet wat je kwaliteiten en valkuilen zijn en hoe je deze het beste kunt inzetten
  • je meer rust in je kop hebt en beter kunt focussen
  • je weer de persoon bent die je ooit eens was...

"Je moet het zélf doen... maar je hoeft het niet alleen te doen"
werkwijze coachtraject in mijn praktijk

We starten met een gratis en vrijblijvend behartingsgesprek om te kijken of er een wederzijdse klik is. Ook kijken we of  ik de juiste coach ben of ken voor jouw vraagstuk. Is er een klik en ben ik de juiste coach om jou naar jouw 'next level' te begeleiden?

Dan gaan we samen aan de slag door middel van een balanstest en intake gesprek. Aan de hand daarvan kijken we hoeveel coachsessies we samen denken dat jij nodig hebt. In die coachsessies gaan we verder met onderzoeken waar de oorzaak van jouw disbalans zit en waar je graag aan wilt werken. We gaan doelen stellen. Ik begeleid je tijdens dit proces. Ik stel vragen, zodat jij uit de antwoorden die jezelf geeft, tot inzichten en acties komt die je dichter bij je doel brengen. Ik verwacht daarbij van jou openheid en eerlijkheid en die mag je van mij uiteraard ook verwachten.

coach leefstijlcoach vitaliteitscoach gli balans stressmanagement coachtraject coaching lichaam

Mijn passie en expertise:leefstijl & vitaliteit

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het is als je uit balans bent om weer in balans te komen. Je wilt zo graag die versie van jezelf zijn waarbij je liefdevol naar jezelf én de ander kunt zijn. Maar wat als je lijf je in de steek laat? Of wat als je je gedachten en energie continu door negatieve zaken opgeslokt worden?

 

Ik weet ook door mijn eigen traject dat enkel een integrale aanpak je écht verder helpt.
Je bent niet enkel je gedachten zoals 'waardeloos' 'niet goed genoeg' of 'ziek'.
Je bent niet alleen je fysieke gesteldheid zoals fibromyalgie, burn-out, diabeet, te zwaar of energieloos.
Je bent niet enkel een titel zoals 'mama', 'papa', 'account manager' of  'winkelmedewerker'.
Alles is onderdeel van een groter geheel. Alleen als je aan alle dimensies van jezelf en je leven werkt komt je tot resultaat.

Als leefstijl/ vitaliteitscoach kijk ik naar het hele plaatje. Kom je met stress gerelateerde klachten, dan wordt er ook naar je voeding gekeken. Kom je met fysieke gezondheidsklachten (bijv. reumatische aandoeningen, overgewicht, diabetes etc) dan wordt er ook gekeken naar je emoties en gedachten. Een integrale/ holistische kijk noemen we dat.

 

Ik coach op 5 dimensies: fysiek, sociaal-emotioneel, zingeving én mentaal vlak.

We werken dus niet alleen aan de symptomen, maar juist ook aan de onderliggende oorzaken.

 

Ik coach je actief op de dimensies die direct of de meeste aandacht nodig hebben. De overige dimensies nemen we ook mee. Dit zorgt voor een duurzaam resultaat in je balans en energiehuishouding. Voorwaarde voor een succesvol coachtraject is wel dat jezelf voldoende pro-actief, jij bent immers de regisseur van je eigen leven.

Wil je liever andere vormen van coaching?

checkup gezondheid analyse leefstijl voeding test gli coaching coach

Eenmalige check-up leefstijl analyse

Online coaching ecoach skype app coach burn-out

Laat je door mij online e-coachen via video calls

Online training programma coaching ecoach

Volg een online programma met online coachsessies