Vrouwen Verbinding

Naast het werk in mijn coachpraktijk, houd ik mij bezig met het verbinden van vrouwen. Ik behartig in groepsverband de verbinding van de vrouw met haar eigen kracht en de verbinding van de vrouw met het vrouwencollectief.

"Magic happens when women gather"

 

Dat is hetgeen waar mijn vuur enorm van gaat branden en waar tegenwoordig mijn zielspad steeds helderder wordt. Het verbinden van vrouwen doe ik o.a. door middel van het organiseren van:

 

Ik denk dat de wereld een stuk mooier wordt als de verhouding tussen mannenenergie en vrouwenenergie beter in balans is.

 

Juist nu, in deze roerige tijden, waar mannenenergie domineert. Is het volgens mij zo hard nodig dat vrouwen hun stem laten horen voor een wereld waarin het hart centraal staat en waar liefde, respect en verbinding de belangrijkste pijlers zijn.

 

ceremonie vrouwencirkel sisterhood healing woman women vrouwenkracht gaia

Het meest liefdevolle werk dat wij kunnen doen als moderne vrouwen die eraan werken om oude culturele en sociale vormen van onderdrukking te veranderen, is het versterken van o.a. ons hart- en keelchakra. Zo kunnen we beschikken over onze eigen kracht en onze eigen stem laten horen.  Samen delen & helen in vrouwencirkels en ceremonies zorgen ervoor dat je jezelf en het vrouwencollectief versterkt.

Wij dames mogen meer in onze kracht gaan staan zodat leven vanuit het hart, leven vanuit liefde, een leven vol respect en verbinding, weer onze tweede natuur worden.

En jij mooie vrouw?
Ben jij klaar om weer een laagje dieper in jezelf te ontdekken en te voelen hoe het is om echt te connecten met andere vrouwen?
Sluit dan een keer aan, je bent van harte welkom.

rite of the womb sacraal chakra baarmoeder healing ceremonie