Training vitaliteitsmanagement trainer bedrijfstraining verzuim preventie teamtraining

Trainingen op de werkvloer


Ik ben een energieke en hartelijke trainer*. Met humor en veel afwisselende leerstijlen zorg ik ervoor dat de groep het behandelde onderwerp begrijpt, nieuwe vaardigheden leert en ook daadwerkelijk het geleerde in de praktijk gaat toepassen. 

 

Trainingsonderwerpen die goed bij mijn expertise passen zijn gericht op vitaliteit op de werkvloer.

 

Het exacte programma van de training is maatwerk en bepalen we samen. Indien nodig passen we eerst een Quickscan toe om de exacte veranderwens naar boven te halen. Vervolgens komen de leerdoelen, de te verwachten resultaten, meetbaarheid van resultaten etc. in de offerte fase aan bod. Dit zodat ik een effectieve training kan geven waar jullie personeel en de organisatie ansich nog jarenlang plezier van heeft. Zodat jullie een gezond en vitaal personeelsbestand hebben én houden.

Voor grotere trainingstrajecten werk ik samen met organisatie adviesbureau MARK in Company -expert in vitaliteit.

 

Mochten er gedurende het trainingstraject medewerkers zijn die individuele coaching nodig blijken te hebben dan kan dat bij mij of coaches met vergelijkbare integrale aanpak waar ik mee samen werk.

 

Is jouw organisatie klaar om samen met mij vitaliteitsplannen te maken en om d.m.v. training en/ of coaching een gezonde werkvloer te creëren?

 

* Ik ben gecertificeerd Professioneel Leefstijltrainer.