Training "effectiever omgaan met stress"

stressmanagement onlinetraining preventie werknemers training online

Iedereen heeft wel eens stress. Maar welk stress level is prima te doen en wanneer slaat het om naar de ongezonde variant waarbij bijv. een burn-out op de loer ligt? In deze online training leer je in 2 ochtenden op ontspannen en energieke wijze; hoe je stress systeem werkt en welke signalen van stress je in een vroeg stadium bij jezelf kunt herkennen. Verder leer je via praktische oefeningen hoe je zelf in staat bent om stress te verminderen. 

Is deze training interessant voor jouw medewerkers?
Bel dan voor meer informatie: 06-13784635

De beknoptere versie van deze training is ook te boeken > dit is een online workshop van 1 ochtend à 3 uur. Of je kunt kiezen voor het introductie webinar van 1 uur.


Trainingen, live & online

Training vitaliteitsmanagement trainer bedrijfstraining verzuim preventie teamtraining quickscan

Ik ben een energieke en hartelijke trainer*. Met humor en veel afwisselende leerstijlen zorg ik ervoor dat de groep het behandelde onderwerp begrijpt, nieuwe vaardigheden leert en ook daadwerkelijk het geleerde in de praktijk gaat toepassen.  

Trainingsonderwerpen die goed bij mijn expertise passen zijn gericht op vitaliteit op de werkvloer.

 

Het exacte programma van de training is maatwerk en bepalen we samen. Indien nodig passen we eerst een Quickscan toe om de exacte veranderwens naar boven te halen. Vervolgens komen de leerdoelen, de te verwachten resultaten, meetbaarheid van resultaten etc. in de offerte fase aan bod. Dit zodat ik een effectieve training kan geven waar jullie personeel en de organisatie ansich nog jarenlang plezier van heeft. Zodat jullie een gezond en vitaal personeelsbestand hebben én houden.

Het train regelmatig groepen offline op de werkvloer maar ik ben ook bijgeschoold door specialisten om ook online trainingen succesvol te kunnen verzorgen. Dit vergt van de trainer namelijk hele andere vaardigheden dan een groep trainen in een fysieke ruimte. Online trainingen verzorg ik momenteel in Zoom*.
*(eerdere problemen rondom privacy heeft Zoom in April 2020 reeds opgelost, Zoom wordt weer als veilig bestempeld, ook grote organisaties zoals ICM werken daarom met Zoom) 

aanbeveling linkedin birgit timmers online trainer review recensie

Voor grotere trainingstrajecten werk ik samen met PARTNERBEDRIJVEN zoals o.a. organisatie adviesbureau MARK in Bedrijf -expert in vitaliteit.
 

Mochten er gedurende het trainingstraject medewerkers zijn die individuele coaching nodig blijken te hebben dan kan dat bij mij of coaches met vergelijkbare integrale aanpak waar ik mee samen werk.

 

Is jouw organisatie klaar om samen met mij vitaliteitsplannen te maken en om d.m.v. training en/ of coaching een gezonde werkvloer te creëren?

 

* Ik ben gecertificeerd Professioneel Vitaliteitstrainer.