Agenda


9 september 2022

VROUWENCIRKEL


Mooie vrouw kom jij mee delen & helen?

Vrouwencirkels zijn bijeenkomsten van vrouwen voor vrouwen.
De cirkels zijn ruimtes die openstaan voor alle leeftijden en waar vrouwen samenkomen. In een veilige en oordeel loze setting delen we onze verhalen en ervaringen rondom een bepaald onderwerp. We luisteren en leren van elkaar. Van oudsher werden cirkels altijd tijdens nieuwe maan of volle maan gehouden. Met onze, vaak volle agenda's, plannen wij de cirkels op een vrijdagavond. 

Een cirkel is een ruimte voor zelfreflectie en rust, vrij van oordeel. Bijeenkomsten worden meestal geopend door één persoon (momenteel Birgit) die de groep aanmoedigt om als een zusterschap te verbinden door te zingen, dansen en praten. Er zijn rustgevende rituelen, zoals samen mantra's zingen, meditatie, het zetten van intenties. Het is geen probleem als je niet gewend bent om je lijf te gebruiken in de vorm van zang en dans. Alles mag, niets moet, je hoeft nergens in uit te blinken en je mag ook gewoon vanaf de zijlijn stilletjes meegenieten.
Afgezien van het feit dat het volledig vrouwelijk is, is de vorm niet in steen gebeiteld. Gow with the flow is ons motto ;)

De cirkel vindt plaats in Boekel N. Brabant, de exacte locatie volgt.
Aanvang 20.00 uur, officiële sluiting 22.30 uur, maar je mag gezellig blijven na kletsen natuurlijk ;)

Voor thee wordt gezorgd, neem zelf een drankje mee als je later op de avond iets anders wil drinken. Kosten voor de locatie worden gezamenlijk gedragen, zal neer komen op ongeveer 15 euro p.p.

vrouwencirkel vuurcirkel ceremonie sisterhood4 september 2022

OPEN DAG Infabriek


Mijn praktijkruimte bevindt zich in de Infabriek in Boekel. Met alle praktijkhouders en de verhuurder van deze mooie locatie houden wij op zondag 4 september weer een open dag.

In de Infabriek vind je een mooie mix van bedrijven die zich bezig houden op het gebied van welzijn, gezondheid en bewustzijn.

Op deze dag zijn er diverse workshops te volgen. Uiteraard is het ook mogelijk om je gewoon te oriënteren of een gesprek aan te gaan met mij of een van mijn Infabriek collega's.

Tuinstraat 13-15, Boekel
10.00 tot 16.00 uur

infabriek boekel bewustwording praktijk coachpraktijk burnout therapie16 september 2022

Rite of the Womb


"The womb is not a place to store fear and pain. The womb is to create and give birth to life."

Vrouwen hebben diep in zich, ter hoogte van het tweede chakra, een krachtcentrum liggen dat we ook wel  de ‘Womb’ noemen. Vrij vertaald de baarmoeder. De Womb is een energetisch bewustzijnscentrum. Vrouwen die geen fysieke baarmoeder meer hebben beschikken ook nog over dit krachtcentrum.

Velen van ons zijn gescheiden van dit belangrijke krachtcentrum. We leven te veel in ons hoofd, hebben weinig verbinding met ons prachtige vrouwenlijf. Hier zijn veel redenen voor, maar een van de wezenlijkste redenen is dat de Womb verschillende wonden heeft opgelopen op individueel, historisch en collectief niveau. Deze wonden hebben ertoe geleid dat we verankerd trauma in onze Womb-energie hebben. De ceremonie gaat dan ook over het helen van de Wimb en de energie van de vrouwenlijn.

In deze ceremonie werken we samen, door o.a. rituele helende zinnen uit te spreken, aan het helen van jouw Womb-krachtcentrum.
>> Meer lezen

rite of the womb sacraal chakra baarmoeder healing ceremonie17 oktober 2022

Workshop omgaan met STRESS


Iedereen heeft wel eens stress. Maar welk stress level is prima te doen en wanneer slaat het om naar de ongezonde variant waarbij bijv. een burn-out op de loer ligt?
Deze mini workshop 'effectiever omgaan met stress' organiseer ik samen met Bibliotheek Lage Beemden.
Ik vertel deze avond op ontspannen en speelse wijze; hoe je stress systeem werkt en welke signalen van stress je in een vroeg stadium bij jezelf kunt herkennen. Verder leer je via praktische oefeningen hoe je zelf in staat bent om stress te verminderen.

19.30 tot 21.00 uur
Meer info volgt spoedig.

bibliotheek lage beemden boekel workshop stress burn out preventie
Lekker pieken of is het gewoon dikke stress?Jaaroverzicht

Staat er iets tussen waar je interesse naar uit gaat maar is de inschrijving al vol of is de datum al gepasseerd?
Stuur me dan gerust een berichtje dan kijken we of we samen een extra datum kunnen inplannen.

WAT    -    WANNEER    -    WAAR 

  • Vrouwencirkel          - 18 maart        - Infabriek Boekel (VOL)

  • Vrouwencirkel          - 20 mei           - Infabriek Boekel (VOL)

  • Stress workshop       - 23 mei           - online (VOL)

  • Familieopstellingen  -  2 juni              - Infabriek Boekel

  • Vrouwencirkel          - 17 juni             - Boekel

  • Open dag Infabriek  - 4 september  - Infabriek Boekel

  • Vrouwencirkel          - 9 september  - Boekel

  • Rite of the Womb     - 16 september - Infabriek Boekel

  • Stress workshop       - 17 oktober      - Bibliotheek Boekel