Rite of the Womb


"De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te verzamelen,de baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven​"

De Rite of the Womb is de 13e rite van Munay-Ki.
Rite betekent vrij vertaald ceremonie. De Rite of the Womb is een oer oude zegening van de baarmoeder welke uit het amazone gebied afstamt. 

De Rite gaat over het helen van de energie van jouw vrouwenlijn. Van jou, van je moeder, oma en al je voormoeders en voor je eventuele dochters en kleindochters. In een veilige setting wordt je door de groep aanwezige vrouwen gedragen, om zo de opgeslagen pijn en angst in onze baarmoeders te helen. Pijn veroorzaakt door miskramen, dood geboren kinderen, geen kinderen kunnen krijgen, onderdrukking, misbruik en religie. 


Trauma & pijn reist door de vrouwenlijn totdat iemand er klaar voor is om het te gaan voelen en helen. Ben jij die vrouw..?

 

Dit vrouwen ritueel word al jaren lang van vrouw op vrouw doorgegeven en is erg krachtig, het laat je herboren worden in je eigen vrouwelijke oerkracht. Het zorg ervoor dat je eigenwaarde en zelfvertrouwen weer gaat doorstromen vanuit een zachte vrouwelijke energie.

De rite kan door alle vrouwen ontvangen worden. Het maakt niet uit of je jong of oud bent, met of zonder baarmoeder en wel of geen kinderen hebt en al wel of niet menstrueert.

 

Als je eenmaal de rite hebt ontvangen mag je zelf de rite ook doorgeven aan ander vrouwen. Zodat zoveel mogelijk vrouwen deze zegening mogen ontvangen. Delen is helen.


In de ceremonie zorg ik dat er een fijne en veilige sfeer gecreëerd wordt. Door middel van bijv. ademtechnieken, meditatie en muziek gaan we eerst landen in ons lichaam. Dus uit het hoofd om echt te verbinden met je prachtige vrouwenlijf. De uiteindelijke inwijding gebeurt o.a. door het samen uitspreken van rituele, helende zinnen.

De kosten voor deelname aan deze ceremonie zijn 44 euro per persoon.

 

De avond duurt van 19.30 tot +/- 22.00 uur.

 

Op de agenda kun je zien wanneer er een Womb ceremonie gepland staat.

Wil je graag een keer deelnemen?

Meld je dan hier aan>> birgit@debehartiger.nl

generaties rite of the womb sacraal chakra baarmoeder healing ceremonie

“𝙴𝚟𝚎𝚛𝚢 𝚠𝚘𝚖𝚊𝚗 𝚠𝚑𝚘 𝚑𝚎𝚊𝚕𝚜 𝚑𝚎𝚛𝚜𝚎𝚕𝚏, 𝚑𝚎𝚕𝚙𝚜 𝚑𝚎𝚊𝚕 𝚊𝚕𝚕 𝚠𝚘𝚖𝚎𝚗 𝚠𝚑𝚘 𝚌𝚊𝚖𝚎 𝚋𝚎𝚏𝚘𝚛𝚎 𝚑𝚎𝚛, 𝚊𝚗𝚍 𝚊𝚕𝚕 𝚝𝚑𝚘𝚜𝚎 𝚠𝚑𝚘 𝚌𝚘𝚖𝚎 𝚊𝚏𝚝𝚎𝚛 𝚑𝚎𝚛.”Ceremonie Rite of the Womb reviews
Ceremonie Rite of the Womb reviews