Ervaringen van klanten

Wat vinden anderen van het samenwerken met Birgit als coach? Hieronder een greep uit klantreacties:


review recensie testimonial klantreactie

Beste Birgit, 

Ik geloof erin dat je jezelf altijd kunt en mag ontwikkelen en dat je hierin een ander nodig hebt om tot bepaalde inzichten te komen. 

Ik heb bij jou een coachingstraject mogen doen en ik vind het woord ‘traject’ ontzettend zwaar klinken. Het waren vooral prettige gesprekken, interessante opdrachten om de verdieping in te gaan en uiteindelijk tot de kern te komen. 

Je hebt goed aangevoeld wat ik nodig heb, wat ik lastig vindt (ook al wist ik dat zelf nog niet) en vooral hoe je dit stapje voor stapje kunt ontwikkelen / veranderen. 

Toegankelijk, open, informeel en plezierig. Zo heb ik het mogen ervaren. 

Mocht ik je ooit weer nodig hebben, weet ik je te vinden.. ik ben nooit uitgeleerd om een nog betere versie van mezelf te worden weet ik vanaf nu 😀

Klant coach praktijk


review recensie testimonial klantreactie

"Concreet, betrokken, meedenkend en op z'n tijd, wanneer nodig goed uitdagend! Ik heb een aantal sessies gehad bij Birgit en kan niet anders zeggen dat ze goed kan intunen, weet waar ze het over heeft en daarbij ook nog heerlijk vlot is met humor! Absolute aanrader om eens goed te sparren over levensdingen!"
Wietse


review recensie testimonial klantreactie

"Prettige coach. Laat je in je waarde."
Arthur Hüther


review recensie testimonial klantreactie

"Birgit heeft een vriendelijke en  open persoonlijkheid. Wat rust en vertrouwen geeft. Ik kon daardoor makkelijker mijn gevoelens delen. Ook door haar persoonlijke verhalen voel je je begrepen en niet de enige. Fijne tips die haalbaar zijn en mij goed geholpen hebben. Dank je Birgit"
Marlies Rooijackers


review recensie testimonial klantreactie

" Ons laatste gesprek heeft echt het laatste zetje gegeven om 'te doen'. Dank daarvoor en alle gesprekken die we daarvoor hebben gehad! Het heeft mij enorm veel gebracht. Ik zit beter in mijn vel en ben af aan het vallen. Ik heb tonnen meer energie en ben weer een blij en vrolijk mens. Dankjewel! "
Klant coach praktijk


review recensie testimonial klantreactie

"Birgit is een fijne, positieve coach. Ze geeft goede input die is afgestemd op mijn behoefte en wat we hebben besproken. De contactmomenten zijn goed, ze reageert snel en plezierig. Ik heb veel aan de coach periode gehad."
Klant online Fitmo traject


review recensie testimonial klantreactie

"Ik heb Birgit in haar rol van coach/trainer leren kennen als een enthousiaste doener. Met veel positiviteit en energie staat ze voor de groep. Inhoudelijk weet ze enorm veel over vitaliteit en een gezonde leefstijl. Haar grootste kracht is haar openheid en authenticiteit: 'what you see is what you get'."
Ramon van Meegersen


review recensie testimonial klantreactie

"Ik voelde me gehoord, begrepen en op mijn gemak. Fijn dat Birgit me dit gevoel kon geven en tegelijkertijd kritisch was en me een spiegel heeft voorgehouden."
Klant coach praktijkBeoordelingen van Fitmo klanten - online trajecten

Fitmo is een online platform voor gezondheidscoaching dat leefstijlcoaching aanbiedt die is aangepast op de behoeften van ieder individu.