Hé kameleon, het is tijd om kleur te bekennen!

Laten we maar gewoon direct eerlijk zijn tegen elkaar. Het is tijd... hoogtijd dat jij kleur gaat bekennen. Wat wil je nu eigenlijk met je leven? Waarom doe je eigenlijk wat je doet? Nú is het moment om jezelf echt serieus gaat nemen. Want als jij dat al niet doet, waarom zou je kind/ partner/ collega/ werkgever/ etc dat dan wel doen?  Je kunt je niet langer verschuilen achter het gegeven dat je een flexibele aanpakker bent.
Face it, jouw rollen en patronen zijn zo grenzeloos dat je gedraagt  als een kameleon... en dat doet je emotionele en fysieke gesteldheid geen goed!

Maak een afspraak voor een online videogesprek dan gaan we samen op onderzoek naar wat jij nodig hebt om kleur te bekennen.

grenzeloos kleur bekennen
Rood, groen of toch oranje..?


Hoe zou het voor je zijn als

  • je in je eigen  vertrouwde omgeving gecoacht wordt via video-call sessies
  • je binnen enkele weken al een vitaler persoon bent
  • je 's avonds nog energie over hebt
  • je weet hoe je je eigen mindset kunt trainen
  • je meer rust in je kop hebt en beter kunt focussen
  • je weer de persoon bent die je ooit eens was...

"Ga je mobiel nu eindelijk eens gebruiken waarvoor hij bedoelt is... écht contact en verbinding maken"
Werkwijze e-coaching

Wil je graag door mij gecoacht worden maar woon je niet dichtbij? Of heb je weinig tijd voor consulten op locatie?
Dan kun je ook door mij online gecoacht worden via Zoom meetingen (teams of skype behoort ook tot mogelijkheden).

Je kunt losse online sessies boeken of gaan voor een (prijstechnisch gunstiger) totaalpakket van 8 sessies.
We plannen samen de contact momenten in. Zodat je er zeker van bent dat je een fijne plek hebt waar je rustig met mij aan je vraagstuk kunt werken. Aan het einde van ieder gesprek krijg je als bonus een oefening per mail toegestuurd die aansluit bij het thema wat we in de coachsessie hebben besproken.

bonus online coaching video

BONUS:
Na ieder video gesprek ontvang je in je mailbox een gratis oefening of inzicht tekst die goed aansluit op jouw vraagstuk. Zodat hetgeen dat we besproken hebben nog beter begrijpt, doorgrond en/of kunt beoefenen.Twijfel je nog? Lees hier de meest gestelde vragen:

Ik heb het erg druk, ik twijfel of dit het juiste moment is om te starten met een coachtraject

Juist als je het erg druk hebt is het goed om te leren hoe je rust en balans kunt houden en je energie op pijl kunt houden. En zeg nou eerlijk, als deze 'drukke' periode voorbij is wordt het toch weer opnieuw druk of heb je wel weer een ander excuus wat je doelen in de weg staat. Nú is nu nietwaar?!

 

Kan ik vergoeding aanvragen bijv. via mijn zorgverzekeraar?

vergoeding verzekering basisverzekering gli coach leefstijlcoach verzekeraar polis geld

VERGOEDING VIA ZORGVERZEKERAAR: Afhankelijk van de verzekeraar en het pakket dat je hebt, wordt mijn coaching in sommige gevallen (deels) vergoed. Uiteraard is het verstandig dit altijd even vooraf te checken.

 

VERGOEDING VIA WERKGEVER: Ik heb tot op heden nog nooit mee gemaakt dat een werkgever niet bereid is om een coachtraject gedeeltelijk of in zijn geheel te betalen. Dit komt mede doordat elke werkgever vanuit de Arbowet verplicht is om aandacht te besteden aan psychosociale arbeidsbelasting (PSA), met het doel verzuim door stress op het werk te verminderen én tegen te gaan. Ook weet de gemiddelde werkgever dat de kosten van een coachtraject in het niet vallen bij de verzuimkosten van een werknemer die uitvalt op de werkvloer.  Bovendien; de vitaliteit van het bedrijf valt of staat met de vitaliteit en bevlogenheid van jou als medewerker. Vind je het lastig om dit aan te kaarten bij je werkgever, geef me dan een seintje dan kan ik contact met hen opnemen om ze met feiten en cijfers om hun oren te slaan ;)


VERGOEDING VIA WERKGEVER->ARBO-DIENST:  Laat je via de HR-afdeling of bedrijfsarts eens informeren over de mogelijkheden. Zeker op het vlak van stress gerelateerde klachten is er mogelijk tot het volgen van een traject via deze route.

BELASTINGDIENST: Helaas is coaching per 1 januari 2022 niet meer aftrekbaar.

Ik vind coaching eerlijk gezegd best wel duur...

Ik vraag mij dan altijd af; waarom gunnen mensen hun naasten (kinderen, partner etc) wel het allerbeste maar zichzelf niet? Waarom investeren mensen wel in hun woning omdat deze dan in waarde stijgt, maar niet in zichzelf?
Investeer in je lichaam en geest, het is de enige plek waar je altijd moet wonen. Waar of niet?!
Waarschijnlijk koop je wel regelmatig een cappuccino of andere zaken die bijdragen aan jouw korte termijn geluk, dan kun je ook overwegen om dat bedrag te investeren je lange termijn geluk. Toch? 

 

Hoe zit het met de betaling, moet ik alle 8 sessies in 1x vooruit betalen?

Eerste sessie wordt ALTIJD vooruit betaald en vind pas na betaling plaats.
Voor de overige 7 sessies heb je keuze uit:
- betaling per sessie achteraf, betalingstermijn 14 dagen
- betaling vooruit volledige bedrag, tegen speciaal tarief

 

Hoeveel tijd zit er tussen elke sessie?

Je mag zelf na iedere sessie aangeven wanneer je weer wilt afspreken. Vaak is het fijn om in het begin om de 2 à 3 weken een video gesprek in te plannen en daarna wat meer tijd tussen de afspraken te plannen. Zo kun je hetgeen wat we besproken hebben laten landen en kun je de bonus oefening die je per mail binnen krijgt ook echt eigen proberen te maken.

 

Wat als ik na een paar sessies toch wil afhaken?

Even goede vrienden, is dit toch echt niet het juiste moment of blijk ik niet de juiste coach voor jou dan mag je uiteraard afhaken.
Heb je gekozen voor de betaaloptie 'betaling per sessie'?  Dan kun je na iedere sessie besluiten te stoppen.
Heb je gekozen voor de betaaloptie 'betaling complete traject tegen speciaal tarief'? Dan krijg je 50% van de aantal sessies die je nog te goed had terug betaald.

 

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Heb je andere vragen bel of mail me gerust!
06-13784635  -  birgit@debehartiger.nl


Mijn passie en expertise: bewustzijn & vitaliteit

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het is als je uit balans bent om weer in balans te komen. Je wilt zo graag die versie van jezelf zijn waarbij je liefdevol naar jezelf én de ander kunt zijn. Maar wat als je lijf je in de steek laat? Of wat als je je gedachten en energie continu door negatieve zaken opgeslokt worden?

 

Ik weet ook door mijn eigen traject dat enkel een integrale aanpak je écht verder helpt.
Je bent niet enkel je gedachten zoals 'waardeloos' 'niet goed genoeg' of 'ziek'.
Je bent niet alleen je fysieke gesteldheid zoals fibromyalgie, burn-out, diabeet, te zwaar of energieloos.
Je bent niet enkel een titel zoals 'mama', 'papa', 'account manager' of  'winkelmedewerker'.
Alles is onderdeel van een groter geheel. Alleen als je aan alle dimensies van jezelf en je leven werkt komt je tot resultaat.

Als holistisch coach kijk ik naar het hele plaatje. Kom je met stress gerelateerde klachten, dan wordt er ook naar je voeding gekeken. Kom je met fysieke burn out klachten, dan wordt er ook gekeken naar je emoties en gedachten. Een integrale/ holistische kijk noemen we dat.

 

Ik coach op 5 dimensies: fysiek, sociaal-emotioneel, zingeving én mentaal vlak.

We werken dus niet alleen aan de symptomen, maar juist ook aan de onderliggende oorzaken.

 

Ik coach je actief op de dimensies die direct of de meeste aandacht nodig hebben. De overige dimensies nemen we ook mee. Dit zorgt voor een duurzaam resultaat in je balans en energiehuishouding. Voorwaarde voor een succesvol coachtraject is wel dat jezelf voldoende pro-actief, jij bent immers de regisseur van je eigen leven.