Wordt de baas over jouw levensbalans!

dit programma is momenteel niet leverbaar, mail me voor meer info


Hoelang ben je nog van plan om de regie over je eigen leven uit handen te geven of erger nog... over te laten aan het toeval? Er is niemand anders verantwoordelijk voor jouw leven, geluk of gezondheid. Daar ben jij zelf verantwoordelijk voor! Zorg dan ook dat je weer de baas wordt over je eigen handelen. Zodat je weer grip krijgt op je levensbalans. 

Dit online programma is speciaal gemaakt voor mensen die graag zelfstandig werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Met behulp van oefeningen, inzicht teksten en video's werk je aan jouw balans. 

onlinecoaching ecoach onlineprogramma coach
Klaar om weer de zélf de baas te zijn over je levensbalans?


Start vandaag nog zodat je

 • in je op je eigen tempo in je eigen vertrouwde omgeving aan de slag gaat met je zelf
 • je letterlijk én figuurlijk weer lekkerder in je vel komt te zitten
 • binnen no-time al een vitaler persoon bent
 • je weet hoe je je eigen mindset kunt trainen
 • je meer rust in je kop hebt en beter kunt focussen
 • je weer de persoon bent die je ooit eens was...

"Niet blij met waar je bent? Kom in beweging. Je bent geen boom!"Werkwijze online programma

Na betaling krijg je toegang tot een beveiligde trainingsomgeving. Hierin staan per dimensie* oefeningen, inzicht teksten en video's voor je klaar.
Hiermee ga je zelfstandig mee aan de slag. Je hebt 6 maanden toegang tot deze omgeving.

Want laten we eerlijk zijn... als ik je onbeperkt toegang geef, ga je de eerste week lekker aan de slag om vervolgens de boel te laten versloffen. "Morgen weer een dag, lekker uitstellen die handel" zegt ons oerbrein dan. Daarin ben jij niet uniek, dat overkomt ons allemaal. Daar kun je ook veel over leren in dit programma; hoe ons brein werkt en hoe je je eigen interne saboteur kunt temmen.

Ik zorg ervoor dat je in de 6 maanden regelmatig een reminder per mail krijgt. Ik geef je daarmee hartelijk een spreekwoordelijke schop onder je kont. Zodat je in beweging blijft en je ook écht de baas wordt over je eigen leven.

 • 6 maanden toegang tot meer dan 100 oefeningen
 • iedere maand een hartelijke schop onder je kont zodat je aan de slag blijft

 • BONUS 1:
 • 2 video call coachsessies van 60 minuten per keer

 • BONUS 2:
 • 2 x een contactmoment via mail voor jouw persoonlijke Q & A moment

 • BONUS 3:
 • ingesproken audio meditaties van mij

 • >>LET OP:
 • Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen per maand beschikbaar, dit omdat ik vind dat jij het beste verdiend. Ik wil je optimaal wil kunnen ondersteunen in de video call sessies en tijdens de mailwisselingen, bij een te groot aantal deelnemers is dit niet mogelijk.
energiebalans balansmodel MARKacademy integraal holistisch
*een integrale aanpak die werkt; WERKEN AAN ALLE DIMENSIES VAN JE LEVEN


Twijfel je nog? Lees hier de meest gestelde vragen:

Ik heb het erg druk, ik twijfel of dit het juiste moment is om te starten met een online training?

Juist als je het erg druk hebt is het goed om te leren hoe je rust en balans kunt houden en je energie op pijl kunt houden. En zeg nou eerlijk, als deze 'drukke' periode voorbij is wordt het toch weer opnieuw druk of heb je wel weer een ander excuus wat je doelen in de weg staat. Nú is nu nietwaar?!

 

Ik weet niet of ik deze investering durf aan te gaan...

Ik vraag mij dan altijd af; waarom gunnen mensen hun naasten (kinderen, partner etc) wel het allerbeste maar zichzelf niet? Waarom investeren mensen wel in hun woning omdat deze dan in waarde stijgt, maar niet in zichzelf?
Investeer in je lichaam en geest, het is de enige plek waar je altijd moet wonen. Waar of niet?!
En let's face it, voor  die +/- € 2,- per dag koop je wel regelmatig een cappuccino of andere zaken die bijdragen aan jouw korte termijn geluk, dan kun je ook overwegen om dat bedrag te investeren je lange termijn geluk. Toch?

 

Kan ik vergoeding aanvragen bijv. via mijn zorgverzekeraar?

vergoeding verzekering basisverzekering gli coach leefstijlcoach verzekeraar polis geld

VERGOEDING VIA ZORGVERZEKERAAR: Afhankelijk van de verzekeraar en het pakket dat je hebt, wordt mijn coaching in sommige gevallen (deels) vergoed. Uiteraard is het verstandig dit altijd even vooraf te checken. Geef dan duidelijk aan bij je verzekeraar dat ik een gecertificeerd GLI leefstijl- en vitaliteitscoach ben.

 

VERGOEDING VIA WERKGEVER: Ik heb tot op heden nog nooit mee gemaakt dat een werkgever niet bereid is om een coachtraject gedeeltelijk of in zijn geheel te betalen. Dit komt mede doordat elke werkgever vanuit de Arbowet verplicht is om aandacht te besteden aan psychosociale arbeidsbelasting (PSA), met het doel verzuim door stress op het werk te verminderen én tegen te gaan. Ook weet de gemiddelde werkgever dat de kosten van een coachtraject in het niet vallen bij de verzuimkosten van een werknemer die uitvalt op de werkvloer.  Bovendien; de vitaliteit van het bedrijf valt of staat met de vitaliteit en bevlogenheid van jou als medewerker. Vind je het lastig om dit aan te kaarten bij je werkgever, geef me dan een seintje dan kan ik contact met hen opnemen om ze met feiten en cijfers om hun oren te slaan ;)


VERGOEDING VIA WERKGEVER->ARBO-DIENST:  Laat je via de HR-afdeling of bedrijfsarts eens informeren over de mogelijkheden. Zeker op het vlak van stress gerelateerde klachten is er mogelijk tot het volgen van een traject via deze route.

BELASTINGDIENST: Voor zelfstandig ondernemers is coaching aftrekbaar voor de belasting.
Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. 

 

Wat als er in die 6 maanden iets gebeurd waardoor ik het programma niet volledig kan doorlopen?

Het leven is hetgeen dat je overkomt terwijl je andere plannen maakt. Het kan dus altijd gebeuren dat jij een legitieme reden hebt waardoor je de training voortijdig verlaat. Samen gaan we dan kijken wat er wél mogelijk is en welke oplossingen er zijn.

 

Wat als ik na betaling toch wil afhaken?

Als je binnen 14 dagen schriftelijk aangeeft toch spijt te hebben van je aankoop kan het aanschafbedrag retour gestort worden onder de volgende voorwaarden;
- er hebben nog geen video gesprekken plaats gevonden
- er hebben nog geen Q & A email wisselingen plaats gevonden
- er is minder dan 15% van het programma doorlopen

Voldoet je herroeping aanvraag niet aan deze voorwaarden dan gaan we onderling in overleg óf en zo ja, wélk deel van het aankoopbedrag geretourneerd wordt.

 

Mijn vraag staat er niet tussen?

Heb je vragen bel of mail me gerust!
06-13784635  -  birgit@debehartiger.nl