Wie ik ben & Wat ik doe


Birgit Timmers Kohlmann leefstijslcoach trainer speker vitaliteitcoach boekel uden veghel

 

  • Een inkijkje in het leven van Birgit
  • Waar gaat Birgit's vuurtje harder van branden?
  • Wat is de zielsmissie van Birgit

Dat en meer en deze blog van holistisch coach Birgit.

coach bewustzijn vitaliteit birgit timmers


hoofd gescheiden lijf kopzorgen verbinding herstellen gezondheid

Ik ben Birgit, 41 jaar (1981), ik woon in Boekel met manlief Gijs. Samen hebben wij twee lieve, spiegelende en energieke dochters (2009 & 2011).

Ik werk als coach in mijn coachpraktijk in Boekel. In coachgesprekken stel ik vervelende vragen op een hartelijke manier. Ik ben er van overtuigd dat alle antwoorden in jezelf zitten en dat je ook alles in je hebt om weer in de opwaartse spiraal te komen. Het is mijn doel om jou zo snel mogelijk weer de regie over je eigen leven te laten nemen. Zodat je een rustiger hoofd krijgt en weer meer balans en energie hebt.

 


Coaching

Mijn klanten hebben vaak al wat meer gedaan aan persoonlijke ontwikkeling. Ze zijn zich bewust dat ze zichzelf in een niet helpende situatie of mindset hebben gebracht en zijn ook gemotiveerd om hier weer uit te komen. Je moet het immers zelf doen, maar gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. En daar kom ik om de hoek kijken. 

Ik heb van allerlei kennis in mijn rugzak zitten die ik inzet om je hierbij te begeleiden. Ik werk vanuit een holistische visie. Ik kijk naar wat je zegt, onderzoek hoe je denkt, ik kijk naar je houding en je ademhaling. Alles is energie en alles is met elkaar verbonden. Dus ik maak je bewust van onderlinge samenhang en het belang van de keuze van je woorden, gedachten en houding.

Vooraf weet ik nooit wat we precies gaan doen, met je hulpvraag in het achterhoofd, kijk ik naar wat er in het moment nodig is om je een laagje van jezelf af te laten pellen. De ene keer zal ik je liefdevol spiegelen als je ‘onzin’ tegen jezelf verteld, de andere keer komt er een kijkje in jouw familiesysteem aanbod door bijv. een tafelopstelling en weer een andere keer doen we een innerlijk kind meditatie. Geen vast recept dus, we ‘proeven’ samen wat op dat moment bij jou past.

 

Voor sommige klanten betekend dit een stapje uit hun comfortzone. Ze vinden dit vooraf ‘zweverig’ of vooral spannend, maar nadien zien ze altijd dat het precies was dat hen uiteindelijk meer in verbinding heeft gebracht met zichzelf en heeft geholpen bij het behalen van hun persoonlijke doel.

coach coaching vragensteller levensvragen therapie

Het begrip ‘alles is energie’ hebben ze dan aan den lijve mogen ondervinden en termen als ‘ik ga het aan het universum vragen’ klinken dan ook regelmatig optimistisch door mijn praktijkruimte.

 

Aan het einde van een coachsessie stuur ik je opdrachten en inzicht teksten toe bij hetgeen wat die sessie aan bod is gekomen. Met name op ons stresssysteem kunnen we al snel met ‘biohacks’ als een ware IT-er positieve invloed uitoefenen. Dus op fysiek vlak krijg je altijd wat verdieping mee naar huis, maar ook op het vlak van onderzoeken van bijv. je gedachten en emoties. Je gaat dus thuis ook echt actief aan de slag met de door jou gestelde kleine tussenstappen richting jouw hoofddoel. 

 

Hoe vaak je bij mij langs komt, bepaal je zelf. Alles is maatwerk en jij voelt het beste wanneer je weer voldoende in balans bent. Jij hebt de regie en draagt de verantwoordelijkheid voor jouw traject.

 

Naast live coachgesprekken in mijn praktijk, coach ik ook mensen online als deze niet 1,2,3 om de hoek wonen. Hierbij kun je ook hele mooie resultaten boeken en creatieve werkvormen gebruiken.

Inspiratiesessies & trainingen

Ik word regelmatig gevraagd voor inspiratiesessies waarin ik kennis deel over ons brein icm ons stresssysteem. Mensen vinden het fijn dat ik vol enthousiasme en in begrijpelijke Jip en Janneke taal uit kan leggen waarom ons lijf en hoofd doen wat het doet. En vooral welke praktische tips je kunt inzetten voor een stabieler leven. Mijn vuurtje gaat branden van dit soort groepssessies.

trainingen quicscan lezingen spreker dagvoorzitter

Vrouwen Verbinding

Waar mijn vuur ook enorm van gaat branden en waar tegenwoordig mijn zielspad steeds helderder wordt, is het creëren van meer verbinding tussen vrouwen. Dit doe ik o.a. door middel van het organiseren van vrouwencirkels, rite of the womb ceremonies, familieopstellingen in groepsvorm en stembevrijding workshops. Ik denk dat de wereld een stuk mooier wordt als de verhouding tussen mannenenergie en vrouwenenergie beter in balans is. Wij dames mogen meer in onze kracht gaan staan zodat leven vanuit het hart, leven vanuit liefde, een leven vol respect en verbinding weer onze tweede natuur worden. 

trainingen quicscan lezingen spreker dagvoorzitterIk hoop dat je nu een beter beeld heb van wie ik ben en wat ik doe. 

Wil je graag een keer verder met mij kennismaken dan kan dit in een gratis behartigingsgesprek; dit is een (online of live) sessie van 30 minuten waarin jij een beter beeld krijgt wat je écht wilt en nodig hebt. 

 

Hartegroet,

Birgit

 

coach leefstijlcoach vitaliteitscoach gli balans stressmanagement coachtraject coaching lichaam

Reactie schrijven

Commentaren: 0