Versterk het vertrouwen in je lijf!

Leer weer te vertrouwen op, en verbinden met je lichaam door middel van deze geleide meditatie/visualisatie.
Maak een connectie met je hoofd, hart en lijf zodat die 'emotionele dwarslaesie' van jou weer op natuurlijke wijze kan herstellen.


Zoek een lekker rustig plekje op waar je ongestoord naar deze meditatie kunt luisteren. gezondheid herstel vitaliteit coaching ziekte

"Je moet het zélf doen... maar je hoeft het niet alleen te doen"
Veel gestelde vragen:

Ik heb het erg druk, ik twijfel of dit het juiste moment is om te starten met een coachtraject

Juist als je het erg druk hebt is het goed om te leren hoe je rust en balans kunt houden en je energie op pijl kunt houden. En zeg nou eerlijk, als deze 'drukke' periode voorbij is wordt het toch weer opnieuw druk of heb je wel weer een ander excuus wat je doelen in de weg staat. Nú is nu nietwaar?!

 

Kan ik vergoeding aanvragen bijv. via mijn zorgverzekeraar?

vergoeding verzekering basisverzekering gli coach leefstijlcoach verzekeraar polis geld

VERGOEDING VIA ZORGVERZEKERAAR: Afhankelijk van de verzekeraar en het pakket dat je hebt, wordt mijn coaching in sommige gevallen (deels) vergoed. Uiteraard is het verstandig dit altijd even vooraf te checken. Geef dan duidelijk aan bij je verzekeraar dat ik een gecertificeerd GLI leefstijl- en vitaliteitscoach ben.

 

VERGOEDING VIA WERKGEVER: Ik heb tot op heden nog nooit mee gemaakt dat een werkgever niet bereid is om een coachtraject gedeeltelijk of in zijn geheel te betalen. Dit komt mede doordat elke werkgever vanuit de Arbowet verplicht is om aandacht te besteden aan psychosociale arbeidsbelasting (PSA), met het doel verzuim door stress op het werk te verminderen én tegen te gaan. Ook weet de gemiddelde werkgever dat de kosten van een coachtraject in het niet vallen bij de verzuimkosten van een werknemer die uitvalt op de werkvloer.  Bovendien; de vitaliteit van het bedrijf valt of staat met de vitaliteit en bevlogenheid van jou als medewerker. Vind je het lastig om dit aan te kaarten bij je werkgever, geef me dan een seintje dan kan ik contact met hen opnemen om ze met feiten en cijfers om hun oren te slaan ;)


VERGOEDING VIA WERKGEVER->ARBO-DIENST:  Laat je via de HR-afdeling of bedrijfsarts eens informeren over de mogelijkheden. Zeker op het vlak van stress gerelateerde klachten is er mogelijk tot het volgen van een traject via deze route.

BELASTINGDIENST: Voor zelfstandig ondernemers is coaching aftrekbaar voor de belasting.
Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. 

 

Ik vind coaching eerlijk gezegd best wel duur...

Ik vraag mij dan altijd af; waarom gunnen mensen hun naasten (kinderen, partner etc) wel het allerbeste maar zichzelf niet? Waarom investeren mensen wel in hun woning omdat deze dan in waarde stijgt, maar niet in zichzelf?
Investeer in je lichaam en geest, het is de enige plek waar je altijd moet wonen. Waar of niet?!
Waarschijnlijk koop je wel regelmatig een cappuccino of andere zaken die bijdragen aan jouw korte termijn geluk, dan kun je ook overwegen om dat bedrag te investeren je lange termijn geluk. Toch? 

 

Hoeveel sessies heb ik nodig en hoeveel tijd zit er tussen?

Ieder persoon is uniek, dus jij ook. Hoeveel sessies jij nodig hebt kan ik niet met zekerheid zeggen. Gemiddeld hebben mijn klanten na 8 tot 10 sessies van 1,5 uur de regie weer helemaal terug over hun denken en doen. Ze kunnen dan weer zelfstandig verder en hebben een betere balans gevonden.

Je mag zelf na iedere sessie aangeven óf en  zo ja wanneer je weer wilt afspreken. Vaak is het fijn om in het begin om de 2 à 3 weken een video gesprek in te plannen en daarna wat meer tijd tussen de afspraken te plannen. Zo kun je hetgeen wat we besproken hebben laten landen en de tips ook eigen proberen te maken.

 

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Heb je andere vragen bel of mail me gerust!
06-13784635  -  birgit@debehartiger.nl


Meer weten over andere vormen van coaching?

checkup gezondheid analyse leefstijl voeding test gli coaching coach

Eenmalige check-up leefstijl analyse

Online coaching ecoach skype app coach burn-out

Laat je door mij online e-coachen via video calls