Birgit Timmers Kohlmann fitmo MARK in company Leefstijlcoaching Brabant partnerbedrijven

Samenwerkingen:

Alleen ga je snel samen kom je verder


Ik werk momenteel in & voor de volgende praktijken en bedrijven:

Ik maak deel uit van het landelijk dekkend organisatieadviesbureau van MARK in Bedrijf dé expert in vitaliteit. Dus ongeacht hoe groot het traject is dat binnen het bedrijf moet worden aangepakt, als ik het zelf niet in huis hebben, kan ik altijd aan je verzoek voldoen via het aanbod van MARK in Bedrijf. 


Ik draai mee in de het pilot programma van Fitmo Health. Dit is een studie van onder ander Achmea en University of Amsterdam om te onderzoeken hoe effectief online coaching is op de werkvloer. Als coach heb ik contact met medewerkers via de zeer geavanceerde coach app van Fitmo. Ik kan in deze app ook eigen klanten toevoegen en zo online coachen via videocalls, messaging en het versturen van wekelijkse oefeningen. Meer weten over deze pilot? Bel me gerust voor meer informatie: 06-13784635
Of download hier de tussentijdse resultaten, wij zijn daar heel trots op ;)



stichting ancestral health nl

Verder zet ik mij als vrijwilliger ook in voor Ancestral Health Nederland. Het vrijwilligerswerk voor AHS sluit mooi aan bij mijn passie voor leefstijl en vitaliteit. Mijn communicatie en marketing achtergrond zijn praktisch bij de sponsorwerving waar ik mij onder andere mee bezig houd. Het is fijn om te zien hoeveel kennis er in deze club circuleert met bevlogen mensen die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben; een vitaler Nederland!