Vrouwencirkel


"magic happens when women gather"

Vrouwencirkels zijn bijeenkomsten van vrouwen voor vrouwen.
De cirkels zijn ruimtes die openstaan voor alle leeftijden en waar vrouwen samenkomen. In een veilige en oordeel loze setting delen we onze verhalen en ervaringen rondom een bepaald onderwerp. We luisteren en leren van elkaar. Van oudsher werden cirkels altijd tijdens nieuwe maan of volle maan gehouden. 

Naar mijn mening delen wij vrouwen tegenwoordig te weinig kennis en informatie met elkaar. Vrouwen bezitten van nature een enorme oerkracht en natuurlijke kennis. Doordat we, in de waan van de dag, allemaal op ons eigen eilandje zitten, gaat deze kostbare kennis verloren. 
Datgeen wat we vroeger tijdens het boontjes doppen, wassen en eten koken bespraken, blijft nu onuitgesproken. 
Hoe fijn is het als je af en toe gewoon even oprecht je hart kunt luchten en echt 'sisterhood' kunt ervaren met andere dames?

vrouwencirkel sisterhood healing woman women vrouwenkracht gaia

Een cirkel is een ruimte voor zelfreflectie en rust, vrij van oordeel. Bijeenkomsten worden meestal geopend door één persoon die de groep aanmoedigt om als een zusterschap te verbinden en hun wijsheid en ervaringen te delen. Er zijn rustgevende rituelen, zoals samen zingen, meditatie, het zetten van intenties. Afgezien van het feit dat het volledig vrouwelijk is, is de vorm niet in steen gebeiteld. Gow with the flow is het motto ;)

De kosten voor deelname aan een cirkel zijn 17 euro per persoon.
Wil je graag een keer deelnemen aan een cirkel?
Meld je dan hier aan>> birgit@debehartiger.nl


Ik ben van mening dat iedere vrouw van oudsher de kennis in zich heeft om een cirkel te organiseren. Alles dat je nodig hebt zit in jezelf. Misschien heb je eerst een ervaring en aanmoediging nodig om het echt te voelen?

Wil jij met een eigen clubje dames een vrouwencirkel opzetten? 
Neem gerust contact met me op om te kijken of ik voor jullie een eerste veilige bedding kan neerzetten zodat je daarna op eigen kracht verder gaat. Delen & Helen.

ceremonie vrouwencirkel sisterhood healing woman women vrouwenkracht gaia